Mission Failed

Som jeg skrev i forrige innlegg, skulle jeg nå pröve å gjöre en god jobb under mitt Stockholms opphold. Dengang ei. Nå viser det seg at hele opplegget må forskjyves i 3 uker, altså har jeg lite eller ingenting fornuftig å ta meg til. Jeg later jo som om jeg har full kontroll på alt. Dette kan gi et noe skjevt virklighetsbilde..
I går var alle nordmennene som jobber her ute og spiste og (ikke minst) drakk. I dag er jeg noe redusert, og det hjelper kanskje ikke så mye mhp det å gjöre en god jobb. Men jeg går for gull

Ha en dag uten for mange tilbakeslag

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.