Adopsjon

Jeg gikk en tur innom Kvadrat her om dagen. Da hørte jeg en stemme som over høytaler anlegget sa at det var noen som hadde kastet bort en liten gutt på 1,5 år. De kunne meddele at han var lys i tåret og hadde blå olabukse på seg. Da jeg titte rundt var det mangen som passet til denne beskrivelsen. Hva viss en som var ute etter å adoptere en en liten kid gjør følgende. Snoker rundt på kjøpesenteret til de finner et lite barn som ser så noenlunde stellt ut, uten snørr og softis dryppende fra ansiktet. Memorere utseende og henvender seg til informasjonen. Sier at de har mistet kidden og beskriver den. Personen i informasjonen vil da tale til forsamlingen gjennom høytaler anlegget og da er det fritt frem for adopsjons søkende personer å forsyne seg. Barnets virklige foreldre vil nok mest sansynlig ha innvendinger i saken, men da er det bare å rope kiddnapping og skape et skikkelig baluba før du trekker deg tilbake med din nye sønn eller datter. Og ser foreldrene bli tatt hånd om av tyttebær politiet.
Mon tro om dette funker?

Ha en utforskende dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.