Glem Bjørn Dæhlie, Johan Olav Koss Ole Einar Bjørndalen, og glem Norges 2-1 seier over Brasil i Frankrike. Her er tidenes idretts opplevelse….

I går, Tirsdag 2 mars 2004, vant Stavanger Oilers 5 – 4 etter sudden death mot Trondheim Black Panther, og er dermed klar for semifinale spill i kampen om «Bøtta», også kalt Norgesmesterskap i Ishockey, etter 3 – 1 i kamper. (Best av 5). Det var en triller knapt Hitchcock kunne regissert bedre. Kampen var jevnspilt og hadde alt en hockey kamp skal ha; slossing, masse mål, overtid og ikke mist en stapfull ishall. Det ble satt ny publikums rekord med hele 2660 tilskuere. Og 1000 personer måtte nøye seg med å dra hjem, etter som det var fullt i hallen som har 1300 sitteplasser. Med andre ord; dra den late assen din til Siddishallen og få med deg semifinalen mot Storhamar på lørdag kl 16.00.

Ha en målrik dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.