New day rising

Til helgen blir det ikke noen Røldalstur på meg. Røldal er byttet ut med det langt bedre skianlegget Hafjell for anledningen. Som de fleste kjenner til, var jo Hafjell arena for bla slalåm under OL på Lillehammer i -94, så her er det tipp topp kvalitet på løypene. Åh, hvor jeg gleder meg til å igjen kjenne stålkantene hugge tak i de perfekt preparerte løypene. Afterski på Hordatun er byttet ut med tipp topp afterski i bunnen av heisen, og gode venner og verdens søteste jenter er byttet ut med gode kollegaer. Men det skal ikke stå på det :-) Morro skal jeg ha det læll.

Ha illusjons fri dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.