Firmatur og sår i ræva…

Torsdag dro jeg opp på Hafjell med en håndfull kolegaer og kanskje litt mer enn en håndfull spritflasker.
Fredag bestemte vi oss for å gå en luiten tur på langrenn. Vi fant et passende sted for å slå leir, og her ble vi sittende til det meste av drikkevarer var fortært og Gudbrand (bålmesteren) hadde brent ned det maeste av skog i umiddelbar nærhet. Etterpå ble det afterski på Gaiastova på toppen av anlegget. Steinar og jeg fablet litt om å kjøre på langrennsski til bunnen, der vi bodde, men dette slo vi fra oss.

Lørdag var det tilbake ut på ski. Vi fant en høvelig plass for å arrangere et lite uoffesielt firmamesterskap i hopp. Steinar vant på lengde etter å ha bånna bakken, men undertegnede vant på best trick etter å ha tatt en forlengs salto. På kvelden var det nok engang aftersi på Gaiastova. Denne gangen ble fristelsen for stor for Steinar og meg. De nesten ikke isete løypene skulle forseres. Etter ca 30-40 tryn, en ødelagt ski og en rumpe like gul og blå som hele det svenske hockey landslaget kom vi oss da omsider ned. I dag har jeg det ikke godt her jeg sitter..

Men jeg vil konkludere med at en bra helg har det tross alt vært.

Ha en smertefri dag

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.