Back in Business

Etter en forholdsvis hard lørdag(på alle måter) var søndagen i Hordadalen helt sjæf. Bilturen hjem gigg greit for jeg hadde passajerer. Tarjei og Sara satt på til Oslo, og det var hyggelig med selskap.
Nå er jeg tilbake i Stockholm, og nå skal jeg prøve å gjøre en god jobb. Fat chance..
Det har blitt altforlite søvn i helgen. Natt til Lørdag, 5 timer. Natt til søndag 5 -6 timer på sofaen på posthuset, og natt til i dag 6 -7 timer. Nå er jeg faktisk så trøtt at jeg ikke orker å skrive stort mer.
Takk til alle for en super helg

Ha en beinhard dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.