Temptation Valley

Kort sammendrag fra en helg i fristelsenes dal. På lørdag hadde jeg sesongens dårligste skidag. Blåis og sikt a la Røldal resulterte i hyppige og lange pauser i varmestuen. Avslutningsvis tok Ping, Torbjørn og meg turen ned i skogen og havnet på hotellet. Stian stod for musikken, og kvelden artet seg slik som den ofte gjør. Heldigvis var det tidlig i seng, og tidlig opp, for å våkne til en god desimeter av virkelig godkjente hvitevarer. Skiftende skydekke og totalt verdensmesterføre. Fjellsiden var legendarisk, og det ble et titalls faceshots. Fikk også kastet Lovie utfor litt eksponert terreng. Norgesmester i Playmorafting overvant frykten, men fikk på litt fart, og havnet i en liten elegang starfish. Tårene var visstnok på vei. Håper ikke kroppen hans er satt ut av spill for lenge. Satt på med Jostein tilbake til Bergen. Ble møtt med Bergens regn. Nå skal jeg vie tre dager til eksamenslesning, for så å oppsøke nye fristelser.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.