Mett

Dagene går, snufsheten består. Trodde ikke jeg var syk, men det var jeg. I dag har jeg vært å laget mat på Mottaket. Veggitacoen var suksess. Nå er jeg irriterende mett. Etter middag laget Halvard og Tresteg pannekaker. Da jeg skulle vise mine pannekakeskills klarte jeg å støte panna mot sixpacken til Halvard, noe som resulterte i en stygg bøy. Tresteg ble lettere deprimert over Ikeapanna som ble ødelagt. Møtte på Ingvild i dag, en gammel klassevenninne. Ikke så ofte slikt skjer, merkelig nok. Slikt er jo hyggelig. Da får alle ønske meg lykke til med Lineær Algebra i morgen.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.