1 down, many to go

Lineær algebra gikk godkjent. Kunne nok gjort det bedre, men blir forbauset om det blir stryk. Den økonomiske Anders klarte å styre unna konsertlivet i går, og havnet heller en liten tur på vannvogna i Bergen by. Er i full gang med planleggingen av helgen. I hula skal det være innflytningsfest, og jeg setter himmel og hav i bevegelse for å unngå den. Alternativene nå er scootertur på Folgefonna, toppturer langs Hardangerfjorden, Voss eller Røldal. Organiseringen for å få helgen så billig som mulig er komplisert, men jeg ser lyst på det. Klokken er 12, og jeg er på skolen på en fridag jeg heller burde vært på fjellet. Fridag er skidag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.