CeBit, Gilde Ratskeller og Lockstedter

Da var jeg tilbake i Helsingborg etter 4 dager i Hildesheim, Tyskland. 2 dager gikk med til CeBit messen i Hannover hvor vi ble tatt med inn i VIP-loungen og spandert øl på av ulike leverandører. Min andre gang på CeBit, og ikke den siste!
Vi bodde i en liten bygd 3-4mil sør for Hannover, utenfor Hildesheim, hos to gamlinger som drev et ølutsalg. Ingen av oss kunne tysk, og ingen av gamlingene i bygda kunne engelsk, så kommunikasjonen ble til tider god underholdning for oss som stod og så på. Det gikk med mye Gilde Ratskeller; hovedleverandør av pilsner på CeBit, og Lockstedter; en lokal snaps med peppersmak.

Kveldene gikk med til enorme porsjoner mat på den lokale kroa, og kegelbahn. Eieren av kroa var glad i Lockstedter, og huset stod for flere runder rundt bordet. Noe som gjorde at kegelbahn ble interessant på kvelden. Kegelbahn er en gammel tysk form for bowling.

Det ble selvsagt tid til å handle litt med seg hjem, og med en lovlig kvote på 110 liter øl, 90 liter vin, 20 liter hetvin og 10 liter sprit var det bra at vi hadde leid inn en minibuss til turen. 50-60 liter vin og noen liter whiskey, konjakk og likør hadde jeg med meg i bagasjen. Alt skal konsumeres i bryllupet!

Skål!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.