Temtation Walley på sit beste..

Nok en helg i TW. Det er endel ting som ikke slår feil. 1. Hordatun Bordell slår til igjen. 2. Er det ok snø i anlegget, er det dritbra sø i Sugar Bowl 3. Saudasvingen er og blir en klassikker av de helt store 4. Olav og Mitch er usakelig drita.
Fristelsens dal kan få mang en stakkar til å gjøre ting han eller hun i ettertid vil kunne si at kanskje ikke var det lureste å gjøre der og da. Denne gangen var det min tur. Til de som evt. føler seg såret av mine handlinger: Sorry. Jeg er ikke annet enn menneskelig, og knapt nok det. Ping er Ping.

Ha en dag uten for store fristelser og for mye anger..

Eivind

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.