Hektisk tid

I de siste ukene har det vært mye på plakaten. Å lage TV tar tid, men det er seriøst noe av det kuleste jeg har gjort på år og dag. Tror faktisk at jeg har funnet en ting jeg vil jobbe med etter studiene.

I går filmet vi Amulet og Cato Salsa Experience for NRK. Begivenheten ble streamet live på NRK sine nettsider (se her). Senere på natta ble det full fest og folk ramlet innom «hyblene». Kristoffer Schau hadde hatt konsert og satt og klinte med en fjortis. Faen disse kjendisene får mye gratis chickolitas ¤#¤%#!

Oddvar fylte år her om dagen så vi stakk ut til den lokale harryfiserte uteplassen «Frakken». Her sang vi karaoke av alle ting.. Helt rått. Fikk nesten med Bjarne Brøndbo på å synge med på «E6». Så harry, men dæm så løye.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Gunnar

Dette er en fantastisk gutt. Gunnar har alltid hatt utseende med seg. Han er veldig kjekk og grei. Dametekke har han også. Og selv om størrelse ikke betyr alt, så har han de rette proporsjonene der det trengs mest. Gunnar liker damer og damer liker Gunnar – to ubestridte sannheter. Gunnar har en fin rumpe. En spretten en. Gunnar er høy og blond. Ellers så er Gunnar ikke kristen, ei heller satanist. Gunnar er en mann midt på treet. Liker seg best der. Hvis han hadde vært i toppen av treet kunne han falt ned. Hadde han vært nede kunne bjørnen spist han.