Full klaff for klikken..

Halledussen nå er jeg god. Som tidligere nevnt jobber jeg for tiden i Stockholm, der jeg skulle pröve å gjöre en vanvittig god job for å slippe å dra hit mer. Dette så lenge ut til å gå i fisk, men nå har mye lösnet. Nå fikser jeg det ene problemet etter det andre. Jeg föler meg uovervinnelig. Hadde jeg hatt lyst, kunne jeg tatt en tur på «stan» og ragget opp så mange svenke brudar jeg bare ville. Hadde jeg bare hatt lyst..
I går fölte jeg at ingenting gikk min vei, men i dag er det bare fryd og gammen. Tilogmed skrivingen av dette innlegget går som en dröm. Fingrene löper löpsk, og jeg klarer ikke stoppe å skrive.
Nå er det dessuten ikke lenge til helg, og da skal det arrangeres vinterleker i gutteklubben. Det blir slalom, hopp, langrenn, luftgevärskyting og aking. Jeg kommer til å toppe heile driden.
Det frister selvfölgelig med en tur til Temptation Valley, men det får vente til påsken. Da er jeg tilbake for fult

Ha en dag som er så bra at det burde bygges en triumfbue for den

Pingus Maximus

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.