Ein likadnes kar

ej lika elskovseliksira / bada i olje og ete godt med vitamina / før ej teke mej ei ronde ut for å sjekke / kika ette kjekse så e ronde og kjekke / ej lika å fare på store feite dondre / en gong hadde ei på et par-3 hondre / kilo – ho va kvitare enn milo / og altfor store te å bo på hybel, så ho hadde leigt sej en silo / ho va so gode, ho va so mjuke / det va som å gå i 2 meter nysnøv uten truge / store dame, sveitte og klame / e´kje dei over 100 kilo kan det ver det same / så helder ta sej en ronk og spekulere / på kaffor ei spice girl ej helst vil impregnere / så fe ho blå swix til heile 5 mila / for ej e en kar så veit ka ej lika

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.