NPRF

Synd å si det, men har i dag begynt å planlegge sommeraktivitetene. Skal snart skrive oppgave og lage webside om playmorafting i HUIN105. Er og i kontakt med Kaia Finne (sjef for ekstremsportveko på Voss. Håper på et mulig samarbeid. NPRF vil også drive litt aktiviteter i påsken. Det blir både vann- og snørafting. Målene er elven fra Skare ned mot Odda, og gamle Kvalikken. Finalen er også et mulig mål. Det blir spennende å se hvordan norgesmester i vannplaymorafting fikser det litt kaldere element. Fikk i dag vite at norgesmester i tresteg, Joakim Urdahl, er en aktiv rafter, med god erfaring i traktene rundt Sogndal og Leikanger. Det blir en milepæl i livet mitt å dra sporten til nye høyder. 2004 kommer til å bli et stjerneår for foreningen!

Har også begynt å tenke på sommerjobb. Søkte i dag på jobb som sykkelbud. Må være drømmesommerjobben min tror jeg. Krysser fingrene. Har utrolig mye å henge fingrene i om dagen, men mangelen av laptop og internett gjør det hele noe komplisert. Håper ting ordner seg. Slik det ser ut i dag får jeg ikke dratt til fjells i morgen. Nedtur.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.