Nå er helvete lös!!!

Fy F, ikke nok med at jeg har gjort en god jobb, men den har faktisk värt så god at jeg har fått beskjed om at jeg må väre her neste uke også!!! Svenskefaen har ikke fri på skjärtorsdag, så det innebärer at jeg må jobbe helt til og med torsdagen. Det innebärer at jeg ikke kan ta påskeferie för på fredag. Dra til H&%#»¤te nå er jeg forbanna!!

Ha en fin dag sammen med Gamle Erik alle sammen

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.