Ha ha ha

Her sitter jeg altså. Litt forbauset og litt skuffet. Ingen klarte å avsløre årets dårligste aprilspøk. Jeg skal selvfølgelig ikke jobbe i påsken. Det blir hel påskeuke på meg. Jeg har aldri ikke hatt en hel uke påskeferie, og slik skal det fortsette livet ut :-)
Men, om ingen avslørte aprilspøken min, hvorfor var det da ingen som sendte meg noen få trøstende ord? Er det fordi alle gir faen?
Nei, jeg går for teorien om at alle lesere av Kaskjer er høyst oppgående personer som selvfølgelig gjennomskuet spøken min. Ellers ville dere velt gjort et lite forsøk på å trøste, eller i verstefall gnidd litt salt i såret.
Klokken 1400 er det avreise fra den forjettede by Oslo. Da bringer Kermit meg til Ustaoset der jeg skal tilbringe noen avslappende dager med familien. Etter det (på onsdag eller torsdag tenker jeg), går turen til den sagnomsuste bygda på vestsiden av Haukelifjell. Åhhh, jeg gleder meg som en liten drittunge på julaften formiddag.
Det skal bli usansynlig deilig med påske. Påsken er kanskje den høytiden jeg setter aller mest pris på. Sol, sne, brus, øl og sprit og dop og gamle historier som alle har hørt fra før…

Ha en helmax påske alle sammen, så håper jeg at vi sees.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.