Oioioioi kaskjer ? Påsken til helvete…

Viking Ydmyket! Jada For en start på årets fotball sesong. Etter 4-0 tap mot Tromsø må jeg nesten si at Påsken gikk til helvete.
Påsken har for min del vært veldig rolig. Var en tur i Bergen sammen med Morten, der vi fikk oss to turer en til Byen og en opp i fjellet(Tidenes Tur). Det var en fin tur men vi mangla klatre utstyr, men det gikk som smurt! Ellers har min kjære xbox fått vist hva den er god for i påsken,

Ikke den store påsken nei men godkjent jeg slapp unda snøen :)

Ha en forsatt fin Påske med tøffe nøtteskjorter!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.