Tilbake fra påsk..

Endelig tilbake på jobb etter en hard, men god påskeferie. RøldalTV var som alltid en slager, bare litt synd med været. Torsdagen (skjærtorsdag, dagen for svik) er en dag som allerede har kommet inn i historiebøkene. 1. tracks ned rennen mellom tunellene blir vanskelig å glemme.
Det ble mang en bra fest på Hordatun, men det er ikke det sykeste jeg har opplevd..
Da jeg kom hjem i går, reagerte jeg på at det luktet litt rart i leiligheten min. Den litt rare lukten var bare en liten forsmak på den lukten som kom da jeg åpnet fryseren som hadde stått uten strøm i over en uke. Det er mye som lukter vondt her i livet, men det er nok få, om ingenting, som topper en råtten fryser som bla inneholder 1 kg hvalkjøtt fra i fjor.
Så gårsdagen gikk med til å vaske fryser og kaste kjøtt og snus og kylligfileer, kyllingvinger, kjøttboller, ost, hamburgere, medisterkaker, bacon osv osv.

Ha en dag uten for mye død og fordervelse

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.