76 jäger

Årets høytid er over. Tid for depresjon. Påsken ga meg mange nye minner. Fikk kjørt mange nye plasser og truffet mange nye mennesker. Årets påskekommentar var da vi hang på hotellet på søndag, og alle kom for å gjøre opp barregningen. Da den slitne Tollien kom til oppgjørets time spurte han så forsiktig; «seksogsytti jäger, e det mye?» TV er seg selv lik. Superschizofrent vær, intriger, latterlige pene fjell og et par gode fester. Bangbussen med 40m2 fortelt var en vinner. Storkoste meg i verkstedet der jeg holdt leir. Evig takknemlig myri! Dette var påsken med mye kjøring, og lite fest (for min del). Er glad jeg prioriterte riktig. Fikk med meg noen pene linjer i Valldalen, et OK run ned fra Kvitenuten og en 1st descent i Kamikazen! Har testkjørt Bataleon Snowboards i hele påsken og er virkelig stoket. Ikke akkurat en frikjøringsfjøl, men er blitt småforelsket i plata. Funker som fjell.

Takker alle som har bidratt med sitt for å gjøre påsken til det den er. Elsker dere! Dersom noen mangler et par med Bergansvotter, så ligger de trygt i forvaring på Posthuset. Har ikke tatt noen bilder, men det har dere; send! Tenker da på Manna, Viggo, Myri, Skipperen osv. osv.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.