Våren kommer snikende.

Der var påsken et tilbakelagt kapittel. En høytid som fortonet seg relativt edrulig for min del. Gikk litt på tur og fikk kjørt noen renner. Anders hadde en hund med på en av disse turene, et kjempebra tiltak Anders. Neste gang skal vi bruke den som bagasje bærer.
Vi hadde også en tur til Erfjord, der noen av gutta kastet seg fryktløst utfor broen der. Vi var vitne til pendelhopp i et svært utrivlig vær. Det var mørkt og det regnet mye. Helge stillte opp med familiens båt, dette var en farkost som inneholddt en hel drøss med elektronikk, ekkolodd, radar, kartmaskin og sikkert masse annet. Var igrunnen mest glad for varmeapparatet den kvelden. Pendelhopp er en typisk sommeridrett.
Gikk en tur i sentrum av Stavanger når jeg kom tilbake. På H&M butikkens vindu var det kulehull etter rekord ranet i by`n. Overhørte også noen karer som skulle betale med kort i en butikk. Den ene som var litt usikker på om det var dekning på kortet sier til kompisen sin «.. det er utrolig hva en hocky bag med penger inn på kontoen gjør for saldoen..» Disse bagene han refererte til var de samme som ble benyttet under ranet noen dager tidligere. Har begynnt å få gammle eksamesoppgaver på skolen. Her er det fortsatt rom for forbedring. Blir nok et skippertak denne våren også. Planlegger skitur i Sirdalen til helgen viss solen titter frem. Kan ikke la våren få overtak enda.

Ha en skuddsikker dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.