Spøker det?

Jeg sitter her i Sthlm og gleder meg til helg.
Til helgen skal det arrangeres Freeride Challenge i Røldal. Snøen begynner å minke, men det holder nok. Vi som har vært og sett på de siste 3 årene har blitt bortskjemt med fint vær, men når jeg titter på metogrammet nå, blir jeg litt skremt. Som dere ser av grafen over, kommer det ikke bare til å bli varmt, det kommer også antagelig nedbør og masse skyer. Men som kjent, er værmelding en vitenskap med stor usikkerhet. Vi får bare satse på at gutta på meterologisk institutt tar feil. Uansett, det blir nok en bra fest.
Jeg har ikke fri fredag, så jeg tar turen opp enten på fredag kveld eller lørdag morgen. Kermit har fått splitter nye sommerlisser, så det blir hvertfall gøy å kjøre..

Ha en bekymringsfri dag

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.