Ting ordner seg

Enkelte har sikkert fått med seg at jeg tidligere i vinter druknet mitt canon video cam. Dette var pga en o- ring som hadde morknet og sprunget lekk. Jeg reklamerte på dette hos en Camelbak forhandler, men det var betegnet som sliteutstyr og kunne desverre ikke dekkes av noen form for garanti. Kunne kjøpt ny, men jeg kan raparere slikt tenkte jeg. Undersøkte litt rundt om kring, men mitt søk forble resultatløst. Etter hvert kom jeg til å tenke på at jeg for en tid tilbake observerte en på jobb som lagde disse o- ringene. Så forrige torsdag pakket jeg Camelbaken og dro ut på jobben. Her hadde vi råmaterialene til dette. Nå har jeg kuttet og limt å fått en o- ring som passer optimalt. Noen sier at planlegging er halve jobben, andre sier at riktig verktøy er halve jobben. Jeg kombinerer disse og jobben gjør seg selv..

Ha en dag full av riktig verktøy.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.