Ja

Så var jeg på plass i Stockholm igjen. Det som skulle väre en kort liten gjesteopptreden her i söta brors hovedstad har plutselig utartet seg til at jeg skal väre her ut juni. Jippi :-(
Nok om det. I helgen var det RFC. Kom opp fredag kveld til en stille og rolig fest på Hordatun. Carlan satt på opp, for han skulle lage repotasje for TV2. (en reportasje jeg ikke fikk sett forövrig). Lördag var det strålende sol og alt lå klart til en knall-fin finaledag. Det ble det også. Det ble vorspiel på Rabba för vi dro ut på Hordatun for å bivåne premieutdelingen. Grattis til Skubi med 3. plassen i snöfjöl. Det ble en bra fest som for min del förte til brist i et ribben etter et sammenstöt med Sondre. Det er ikke spesielt godt med brist i ribben for de av dere som ikke har prövd.
Etterpå ble det Nakspiel på Rabba, der jeg sovnet i et trau inne på loven..
Söndag kjörte Sylvia og jeg til Oslo. Det var hyggelig å ha selskap tilbake også, selvom Sylvia ikke var helt i toppform.
I går var Geir, Gudbrand og jeg på AIK match. AIK fikk bank av Halmstad, og det gjore at stemningen på stadion ikke var den aller beste. Morro var det likevel, selvom svensk eliteserie minner mest om norsk 2. divisjon. Neste torsdag er det Stockholms-derby mellom AIK og Hammarby. Det kan bli morro.

Ellers er det ikke stort å si, utenom å önske dere alle en fin dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.