Second attempt

Nei, dette gjelder ikke Håtveitguttas skifilm, men mitt andre forsøk på å bestige Bergens syv fjell. En tidlig november morgen startet jeg mitt første forsøk på en ellers normal gåtur. Etter 6 timer måtte jeg gi tapt for sykdom, mørke og dårlig vær. I morgen er det lite som kan stoppe meg. Med på laget denne gang er Madsen, Aase og Haehre. Barnerumpene skal prøve å holde følge med fjellguten. Omstendigheten nå er en god tanke snillere. Sommeren kommer til vestlandet for fullt i morgen. 20 varme og en stor blå fugl. Lenge leve svetten.

Madsen og undertegnede har rullet Bergens gater i dag på jakt etter søte små blondiners russekort. Fangsten er stor og god. Virkelig en våraktivitet jeg har sans for. Tror kanskje jeg har glemt å fortelle om mitt siste asfaltvåpen. Min Satalite 302 er virkelig en bulldozer blant brostein og trikkeoverganger. Hastigheten oppleves ofte som styggfort. Virkelig et tips til andre som er blitt for feite for ollie kickflip. Aner du ikke hva jeg prater om? Ta en titt på nettstedet for norske asfaltsurfere.

Gruer meg litt til en helg i byen. En helg foran skolebøker og datamaskiner. En helg uten sjau og spetakkel. En helg til ettertanke.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.