Just in time

Da var helgen over. Det ble for min del en ganske rolig helg. Fredag ble det ren avslapping. Ikke mere å si om det. Lørdag, dro jeg til byen for blant annet å kjøpe dåpspressent til niesen min som skulle døpes på søndag. Etter det, dro jeg til Tjøme, der jeg skulle plukke opp brutter som hadde deltatt på utdrikkingslag. De hadde seilt ned til Tjøme fra Oslo, men brutter måtte komme seg hjem i tide til å rekke barnedåpen til sin egen datter. På kvelden ble det en lett fyll hos noen venner. Jeg rakk å bli ganske god og full før jeg var i seng sånn i tre tiden.
Jeg våknet rundt ni, og fikk bekreftet at dåpen til Iselin skulle begynne klokken 11. Jeg fant ut at da hadde jeg tid til å legge meg nedpå en times tid, før jeg måtte dusje og få på meg finstasen.
Klokken 10.40 våkner Ping.. Kan si jeg ble litt svett, men jeg kalkulerte med at dette skulle jeg rekke. På 20 minutter rakk jeg dette: (i bakrus) Barbere meg, dusje og vaske håret, kle på meg dressen, ringe taxi og kjøre de 2-3 kilometerene til kirken. Jeg entret kirken til lyden av den siste kirkeklokken og fulgte følget av butter, AAse Britt (kona til brutter), Iselin og Pernille (den andre fadderen) frem til første benkerad. Ingen i hele kirken merket min lille forsovelse i det hele tatt. Mansjett knappene ble satt på inne i kirken, men ellers var alt i perfekt orden..

Ha en presis og nøyaktig dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.