Beæret

I dag har jeg hengt ut med Nils Gunnar, Vår og alle de andre TV2-trynene jeg ikke kan navnet på. I forbindelse med et skifilmprosjekt var jeg med på møte og omvisning i TV2s lokaler nede på Nøstet. Svært interessant å se alle studioene, redigeringsrommene, utstyret og ansiktene. Vi dro i land en åpen avtale om salg av fremtidig filmmateriale. Å jobbe med TV virker artig, men utrolig stressende. Et intensivt jag av deadlines og telefonmas må være vanskelig å fikse, men det gav faktisk mersmak.

Hadde alle planer trillet som perler på en snor, skulle jeg vært på vei til nordisk påRikgränsen nå. Var litt sent ute, og fikk ikke plass. Neste år!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.