Så var det nytt nummer igjen!

Mitt gamle (nye) nummer +46 733759895 er ikke lenger i bruk. Har nå byttet til Tele2 på jobben, og dermed fått nytt hemmelig nummer som er +46 739502005.

Har forøvrig vært på fotballkamp denne uken. Var vitne til at Helsingborg ble slått 2-1 av Gøteborg. En ganske så dårlig fotballkamp! Håper det blir bedre når vi skal gå og se Helsingborg – Malmø om et par uker. (Tele2 som har invitert oss fra jobben).

Kommende kone og barn stikker til Norge over 17. mai-helgen. Jeg er smart og holder meg borte fra fedrelandet. Det er så mye mas og kjas rundt denne tiden. For min del er det Xbox, whiskey og øl som gjelder.

I morgen er Malin et helt år. Har duket til fest her hjemme, og det blir full fres med masse smårollinger som nettopp har lært seg å gå.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.