Æ vill te Sotra me det samme!

Først av alt vil jeg gratulere Kjersti Tveit Nilsen og Morten Torbjørn Finnes som fikk en liten jente i natt. Høyden er 46cm, vekten 2880 og navnet Agate. I følge foreldrene er det faktisk snakk om verdens nydeligste jente.

Myri har valgt å tilbringe helgen i Bergen by. Dette til alles glede. Den ville karen fra Erfjord hadde selvfølgelig med seg nok stash til å gjøre helgen vellykket. I morges (alt er relativt) tok vi turen mot Sotra. Madsen var med og Glenn Inge var klar. Myri introduserte oss til en dyr, farlig og heftig hobby. Ekstem hygge. Sjelden har mine puslete underarmer fått gjennomgå så mye. Ingen testet FMX-rampen. Sannsynligvis veldig smart og gjennomtenkt. Har faktisk uploadet litt bilder til dersum.com. Ikke dårlig! Hva morgendagen vil bringe er foreløpig småhemmelig. I kveld gleder jeg meg til å se TungtvannKvarteret.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.