Kaskjer 4.0

Det er nå et halvt år siden jeg laget ny kaskjer. Plutselig var vinteren over meg, og den nye layouten ble aldri implementert. Kanskje like greit, for jeg er mer fornøyd med resultatet nå. Det har skjedd veldig mange forandringer, noen kan sees, noen kan merkes og mange legger dere ikke merke til. Alle medlemmer må sjekke mail fra meg. De to største nyhetene er kanskje arkivet og kommentarer. Arkivet gjør det lettere å finne gamle innlegg. Alle står fritt til å kommentere innlegg. Kaskjer er nå laget for å være tilgjengelig for alle. Dvs. brukere med forskjellige nettlesere, og egne innstillinger og oppsett. Sidene vil vises optimalt i nettlesere som støtter de siste års standarder. F.eks. Opera, Mozilla og Safari.

Jeg er veldig interessert i tilbakemeldinger. Er det noe du ikke liker, fortell hva som kunne blitt gjort annerledes, ikke bare sleng dritt.

For de interesserte jeg nå bygget kaskjer rundt WordPress som er et veldig bra publiseringssystem for weblogger. Sidene er nå skrevet i XHTML 1.0 Strict.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

5 kommentarer

Kommentarer er stengt.