Nei men e det ikke nelly?!

Da jeg gikk til jobb i dag la jeg merke til en ting, at jeg ikke hadde brukt for lue og vanter, det var faktisk varmt ute. Lukter jeg sommer?! For nå begynner jeg å bli ganske lei 7 grader og storm her nede. Ellers skjer det svært lite her nede. Som ping sier ingeting å skrive hjem om. Prøver og klatre så ofte som mulig men med Morten i Oslo og Henning i Bergen er ikke det verdens enkleste sak. Så for nå blir det med jobbing. Må få lovt å kommenter den nye og meget etterlengtet Kaskjer 4.0 den var vertfall jeg fornøyd med, bra jobba Anders. Til slutt Welcome to Mr. Lovie bare du ikke forsvinner fra kaskjer like for som du forsvinner fra byen. Lykke Til!

Ha en Solrik Dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.