Nydelig

Omsider kommer en kort oppdatering av mitt, for tiden, meningsløse liv.
Det skjer forsåvidt noe, men ikke så mye å skrive hjem om. Men, i.o.m oppdatering av designen her på Kaskjer, så følte jeg at jeg måtte skrive noe.
Forrigw uke var jeg hjemme i Oslo i forbindelse med 17. mai og himmelspretten. Danske-Anne var på besøk et par dager, og det var jo kjempehyggelig. Nå er jeg tilbake i Stockholm. Jeg begynner å bli litt små-lei av denne reisingen nå. Bare 4 uker til, og så skal jeg i teorien være ferig. Ha ha ha.
I kveld skal jeg på Casino og spille bort diettpengene mine. Jeg er ingen racer i hverken Black Jack eller Roulette, men jeg skal da prøve meg..
Til helgen går turen til Røldal der det skal være brullup. Jeg gleder meg. Lykke til til både Pelle og Tonje.

Ha en innbringende dag

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

2 kommentarer

  1. Jeg gikk 55 kr i pluss. Black Jack er helt konge. Roulette og slot-machines suger

Kommentarer er stengt.