Ny sykkel

For en god del uker siden fikk Dansken låne sykkelen min for første gang. Foruten sykkelen fikk han og med seg min supre sykkellås som jeg punget 400 for. Det gikk som det måtte gå, sykkelen ble stjålet. Låsen ble ikke brukt. Dansken skulle jo bare rett inn på MX Sport. Ikke nødvendig å låse en sykkel i Bergen sentrum, er det vel? Et par dager med intens leting og lange politiavhør hjalp ikke. Slaget var tapt for den stakkars unggutten som bare tjener 10 store i måneden av Aetat. Bergens aviser mottok annonser merket «Sykkel ønskes kjøpt». Visningene startet, og vi kjørte land og strand for å finne et godt alternativ til den gode eggehvite Intruderen. I dag var det duket for ny visning. Det ble kjøp. Den nye kameraten min var en Scott Boulder som etter en liten service blir et verdig alternativ til DBS-en. Syklet lettere fornøyd den gode mila tilbake til Hula, uten skader. Litt trist at det ikke ble bildet av gliset, men den som venter venter nok ikke forjeves.

Fikk en febrilsk telefon i dag mens jeg satt nede på Matematisk Institutt og konverserte med orakelet («spør om alt».. jee rite!). Ole Kristian i andre enden, desperat. Så vidt jeg hørte noe som helst. Gutten var på gråten. -Telefonøaksj hører jeg. -Hva? -Telefonaemaøa -GJENTA -Telefonnummer, fjern telefonnummer! Virket som panikken hadde bredt seg over hele Ula. -Hvilket telefonnummer? -Kaskjer, skriker Ole Kristian. -Kaskjer? -Fjern telefonnummeret mitt fra Kaskjer, griner den stakkars Røldølingen. Da gikk det nettopp opp for meg at det var en grunn til at ikke nummeret hans tidligere stod på Kaskjer. Ole Kristian er redd for slikt. Veldig redd. Har nok mange personlige grunner. Det var bare å beklage at telefonnummeret lå på webben i over et døgn. OK roet seg ned da jeg sa jeg skulle fjerne det umiddelbart når jeg fant en datamaskin. På vegne av Ole Kristian beordrer jeg alle å slette cachen sin, Temporary Internet Files osv. Om noen skulle ha surfet innom siden og tilfeldigvis husker nummeret i hodet, må dere glemme dette umiddelbart.

For tiden liger jeg å høre på låten NERD – Provider. Åhh, så fin. Dagens spørsmål: Hva står NERD for? Marius får ikke svare. Skriv kommentar med svaret ;)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.