Økonomisk langhelg

Grytidlig lørdags morgen dro TC, Jostein og meg mot fjellet. Etter ti kjappe mil og en liten ferje befannt vi oss plutselig i perlen Jondal. To mil videre var vi i naturens beste element, snøen. Hukket opp med en god gjeng Oddinger, og en smilende Nelly. Her var det bare til å sette på litt fart og kruse nydelig sommerslush. Det ble hopping, railing og fjellkjøring i en perfekt kombinasjon. Skiforbundet arrangerte Skimania som innebar skicross, bigjump og kulekjøring. Vår lille venn Daffi (Dagfinn Hagen) fra Odda klarte etter litt fall i kvalifiseringen, å vinne juniorklassen i bigjump. Energibomben har vist en sinnsyk progressjon den siste sesongen, og imponerte stort på den voldsomme kickeren. Vi krysser fingrene for at den bifile 17-åringen holder seg skadefri, han kommer til å nå langt! Ceasar productions kommer nok med film av begivenheten. Om kvelden hygget vi oss med litt skate og campingkos, og en obligatorisk tur innom låvepuben der et ekte band holdt leven. Beit meg ikke tak i bandnavnet, da det ikke imponerte noe spesielt. Påfølgende dag var vel så perfekt. Solen eide himmelen, snøen var i perfekt form og hoppene var åpne for alle. Farlig herlig å få god luft under seg igjen, det har ikke blitt for mye av det i vinter. Følsen av å fly i små sekunder er noe jeg har savnet en stund. Raileferdighetene mine har ikke akkurat eksplodert det siste året, men holdt meg heldigvis skadefri. Dagene forsvant. Koste meg godt bak i Transporteren til Torgeir. Plutselig var det mandag, og slutt på moroa. Endelig en uforglemmelig helg. Fire uker siden jeg har kjent snø under beina, og det virka som en evighet. Det blir ikke like lenge til neste gang. Gikk inn for å få denne helgen så billig som overhodet mulig. Det klarte jeg! Brukte i underkant av 100-lappen på hele turen. Respekt! Ettersom fotoutstyret mitt ikke er helt på g for tiden, har jeg nå bestemt meg for å kjøpe meg nytt. Alt for kjedelig å ikke sitte igjen med sikre minner fra slike turer. I morgen starter salget av brett, høyttalere, CD-er, DVD-er og annet rusk for å få finansiert kamerakjøp. Må ha det, bare må ha det!

For en liten mannsalder siden stresset Kaskjers medlemmer og lesere med å komme seg ut av «Crimson Room». Noen kom seg ut, mens andre er fortsatt innestengt. Nå foreligger en ny utfordring, «Viridian Room«. Ole Thomas, Dansken og meg har i kveld jobbet oss vekk fra rommet. Nå er det deres tur.

Må avslutningsvis få gratulere Thomas og Tony som har grunn til å spise kake i dag. Hipp hipp hurra!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

2 kommentarer

  1. Anders: Klarte du forresten Crimson Room uten å jukse, og nå denne? SE DET DER!

  2. Crimson gikk uten juks. Viridian klarte OT, Dansken og meg uten og jukse. Et intenst gruppearbeid.

Kommentarer er stengt.