Kort referat fra Sundets Pärla

Da var det på tide med jomfru-innlegget på kaskjer 4.0.
Idag har jeg vært en effektiv familiefar og lagt nytt golv på balkongen. Det ble toppers! Nå kan Malin leke der ute, og bade i stampen. Ja, været tillater faktisk denslags aktiviteter. De siste dagene har det vært sommer «på riktigt»!
Igår var det barneselskap, og resten av helgen var vi hjemme med sykt barn. Selv er jeg også noe redusert med forkjølelse og tette kanaler.
Alle ledige stunder går nå mer eller mindre til bryllupssnakk. Det nærmer seg uhyggelig fort, og saker og ting burde snart falle på plass.

Ikke mye tid til fritid og hobby her i gården, men bare vent til jeg er 40!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.

3 kommentarer

  1. Faen tidå går fort mann, føles ikkje så lenge siden me lekte me varjen og ‘spretten lyr’ i fylkeskommunens navn :)

  2. Ja, Kenneth. Håbe ikkje du har planer om å bli 40 me det fyssta!! Og du….ting te bryllupet BURDE ikkje ver på plass. De SKA ver på plass;) Men eg har snakka med Gudrun og presten i dag, så nå gjenstår bare bordsplasseringen. *grøss og gru*

Kommentarer er stengt.