Forandring fryder

Ny feature på Kaskjer i dag! Som dere kanskje ser er rekkefølgen på ansiktene i toppen her byttet. Jeg står f.eks. først, og ikke uten grunn. Hodene vår er nå sortert etter antall skrevne innlegg. Litt synd er det på nykommeren Lovie som befinner seg helt til høyre. Det er bare å gripe tak i skrivelysten, så tar det nok ikke lang tid før noen stiger. Litt trist å se at gründerne Tommy 10 og Bambi befinner seg langt under barnerumpene Ole Kristian (formally known as Olaf Sven) og Onkel Spy.

Shoutboxen er også forbedret. Dersom man prøver å poste en link, får man beskjed om å skrive et navn til linken. Slik slipper vi milelange URI-er. I stedet for f.eks. http://www.dagbladet.no/dinside/2004/06/01/399441.html, kan man nå få det slik: Tjære Norge. Smud?

Ellers har vi fått mye positiv omtale på Usenet på gruppen no.alt.hjemmesider. Veldig hyggelig.

Ellers lurer jeg på hvilken sang det er på den nye BMW 5 Touring-reklamen.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

6 kommentarer

  1. Når man skal hente alle inleggene dine, går det ad undas. Der er det muligens en liten bug?

Kommentarer er stengt.