Huggusluggu

I går ettermiddag fant vi ut at det skulle arrangeres karaoke på hotellet. SAS arrangerte fest for de som jobber med insjekk osv på Arlanda. Alle som har vært på en flyplass, vet at hovedvekten av alle som jobber med innsjekk og sånn er damer. Og der det er damer, der…. Hvertfall stilte vi istand et lite vorspill med mye gin før viv dro ned i baren klokka 5 minutter over 10. Mitt sangtallent er jo uomstridt, så jeg følte at jeg mått vise hva jeg var god for. Jeg koret først på en sang før jeg sto på senen, sammen med Geir, med mikrofonen i hendene og damene jublende forran meg, klar til å ta Stockholm med storm.. Glen Madeiross’ «Nothing’s gonna change my love for you» ble mottatt med stormende jubel og fuktige jentetruser.
Det ble en forholdsvis tidlig kveld (ca 0100 tror jeg), men i dag har jeg kuppelhau og magashau.

Ha en motløs dag

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

2 kommentarer

  1. De hadde den ikke. Ellers ville jeg jo tatt den.
    Glemte å fortelle at jeg skal på fylla i kveld igjen. Denne gangen er det med jobben, så alt er gratis :-)

Kommentarer er stengt.