Kropp og helse

Nå når man har begynt med denne uthengningen av kaskjer-medlemmene blir det svar på tiltale!

WorkoutTreningen har fremdeles ikke kommet igang… Jeg lovet meg selv og mine nærmeste at jeg skulle begynne å trene f.o.m 1. mai. Et tomt løfte som aldri kommer til å bli gjennomført. Innebandy ca hver 3. uke holder lenge nok. Lite dumt da, å bruke den lille fritiden man har til å slite seg ut på et svett apparat.
Sykkelen som vi la ned en formue på i januar har blitt brukt 3 ganger sammenlagt. Noen som vil kjøpe den billig?
Nei, bare 4 uker til jeg er en gift mann. Trening er vel det siste man tenker på.
Synes synd på alle som har komplekser for pondusene sine! :)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.