Lenge siden sist gutter

12.01-2004, 142 dager, 3408 timer. Jeg er sjokkert, full skjerpings! Først en kort oppsummering: Jeg flyttet til ny leilighet, var bartender i UKEN04, har ikke fått dame, reiste til Sandnes en uke, videre til Tunisia, fremdeles ingen dame, kjøpte smoochie-maskin, brukte opp lønna på bananer, ikke en pupp en gang. Nå er det Eksamenstid, 4 unnagjort og en igjen. Siste eksamen 11.juni, og da bærer det rett hjem.
På fredag skal Marius og jeg på a-ha konsert her i Bergen.Ja, dere hørte riktig, Bambi skal på konsert. a-ha utgjør faktisk 10% av cd-samlingen min, så jeg følte det var på sin plass å bli med.

Får avslutte med å henge meg på Gunnar, når det er blitt konkurranse av dette blir det andre boller! God ide!

10 kommentarer

  1. Bra Bambi! Regnet med at du våknet når det ble konkurranse. Synd med puppen. Kan trøste deg med at du ikke er den eneste som sliter.

  2. Hører rykter om at du flytter hjem til mors kjøttkaker til høsten. Hva skjer Bambi?

  3. Bambi: Eg håbe det e i orden at eg har satt deg mellom 2 single damer i bordsplasseringnen;)

  4. Anders: ta det med ro. Du ska få din kvote du og;) Hvilket kjønn foretrekke du?

  5. Andi: Ok. Då blir det han halvfeide sjefen te Kenneth. Pupper har han definitivt:) hehe Neida. Dokk får ha ei singel imelom dokk, så kan dokk få sloss om na.

Kommentarer er stengt.