Post: 16

Nå plutselig våknet konkurranseinstinktet i meg. Jeg har som nå kjent postet minst her inne (utenom vår nybørjar). Uansett; jeg har nå skaffet meg mitt livs første bærbar. Den er ikke helt i hus enda, men den er bestilt! Etter å ha lest forum (barbara.no) opp og ned, landet jeg til slutt på denne sweetnessen:

Elitegroup G556E
Intel Centrino 1500 prosessor
512MB DDR
60GB harddisk
DVD±RW og CDRW brenner
128MB DDR ATI Mobility M11 Radeon 9700
Intel 54Mbps nettverkskort (vi snakker ekte centrino!)
5.1 lydkort
m.m…

Fy faen dette blir herlig. Jeg sitter her og klør i fingrene :) Jeg tror jeg har gjort et bra valg. Prisen ble til slutt på litt over 15 lapper.

Ellers så er skolen ferdig for min del. Jeg har hatt fri i et par uker nå og driver bare dank. Jeg jobber litt på kulturhuset i Trondheim (Isak) med kurs i filming og redigering. Morsomt. Jeg søkte forresten på jobb som fotoproducer i NRK Newton, men jeg ble ikke innkalt til intervju en gang, så jeg mangler nok en del erfaring..foreløpig!

Holdt på å glemme det viktigste her.. ToT, Theatre of Tragedy, et av mine favorittband, skal ha første konsert på to år. I Stavanger denne sommeren! Det er sikkert ikke så mange av dere som deler min glede i denne saken, men jeg er glad! ToT er fra Stavanger og selger plater som bare det.. i utlandet (omtrent en halv mill. solgte album).

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Gunnar

Dette er en fantastisk gutt. Gunnar har alltid hatt utseende med seg. Han er veldig kjekk og grei. Dametekke har han også. Og selv om størrelse ikke betyr alt, så har han de rette proporsjonene der det trengs mest. Gunnar liker damer og damer liker Gunnar – to ubestridte sannheter. Gunnar har en fin rumpe. En spretten en. Gunnar er høy og blond. Ellers så er Gunnar ikke kristen, ei heller satanist. Gunnar er en mann midt på treet. Liker seg best der. Hvis han hadde vært i toppen av treet kunne han falt ned. Hadde han vært nede kunne bjørnen spist han.

3 kommentarer

  1. Som du kanskje ser Gunnar, er det ikke nødvendig med linjeskift etter innsatt bilde (jeg har fikset).

Kommentarer er stengt.