Bryan Adams og Atle Antonsen

Ikveld er det Helsingborg som blir utsatt for den 404 år gamle Bryan Adams. Hadde jeg visst om det litt tidligere, så kanskje jeg hadde forsøkt å anskaffe meg en billett. (Den 18. juli er det Gyllene Tider konsert på Sofiero, hvis noen skulle være her ved den tiden.)

En gledelig overraskelse dukket opp i posten idag:

Team Antonsen
Atle Antonsen
Galantonsen.
Jeg fant, jeg Fantonsen!
Mor! Hurra! Jeg er blitt gravid med en Musikantonsen.
Si at du elsker meg selv om jeg vet det ikke er Santonsen.
Jeg sverger på mine barns grav at min hatt den har tre Kantonsen.
Visste du at i India bruker de ikke traktor, men Elefantonsen.
Du er skoleflink, joda, men ikke så flink som Immanuel Kantonsen.
Ja, så klarte du å komme i buksa på meg igjen, du din Sjarmantonsen.
Du er siktet for overlagt drap, og burde ikke bedrive fjas og Tantonsen.

Mens dere tolker, greier ut og drøfter virkemidler og budskap i diktet «Team Antonsen», nyter jeg DVD’en med høydepunkter fra TV-programmet Team Antonsen 2004.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.

12 kommentarer

  1. Jeg som fjernet emphasisen, Kenneth. Blir det populært med dikt, lager jeg heller en egen klasse i stilarket.

  2. i-taggen er svjv ikke deprecated, men vi skiller struktur og formatering, gjør vi ikke? For å få kursiv tekst bruker vi CSS, men jeg har ikke laget en klasse for dikt o.l. enda.

  3. Anders: Hva går av deg? Er du dum eller bare bor du i telt?! Hvorfor har vi ikke egen kategori for dikt? Madness it is!

  4. Hvorfor er da em-tagen tilgjengelig hvis man ikke skal bruke den? Eller mener du at det finnes bedre anledninger til å bruke den enn ett dikt?

  5. Den skal brukes til det den er ment for å brukes til. Ord eller deler av setninger som skal vektlegges, skal markeres med em. Viktigere saker tar strong seg hånd om. At em vises som kursiv er egentlig en tilfeldighet.

Kommentarer er stengt.