Huggusluggu 2 The storry continues

Til de av dere som gadd å lese inlegget mitt fra i går: I dag er en ny dag :-) Ny dag og nye muligheter sies det. Det eneste jeg anser som sansynelig, er at den skallebenken som plaget meg i går, trolig er det dobbelte i dag. Som sagt, alt er uvisst helt til alkoholen forlater kropp og legeme. Den som lever for se hvordan dette vil utarte seg..
Jeg kan vel bare sitere et kjent norsk rokkeband; I går var det et lystig lag med mytij godt i kroppen, æ vart litt karravolin, det kjenne æ på kroppen. Som sagt, i går var det fest med jobben. Det ble ikke det spanderingsgildet jeg hadde håpet på, men det skulle tydeligvis ikke stå på det.. Kalaset minnet i grunnen mest om en charter reise til Mallorka, men det var nok meningen. Ping ble hvertfall like dum som enhver charterturist med respekt for segselv pleier å bli. Etter det arrangerte opplegget, var det tur på «stan» for oss «unge» i projektet. Det ble sent og fukktig. Mer er det nok ikke å si om den saken..
Nå vil jeg bare at den lille apekatten som driver og romsterer inne i hodet mitt skal komme seg langt pokker i voll. Jeg vil ha fri for denslags. ‘In my dreams… Kanskje en kaffe hadde julpet? Satan, den som hadde hatt ei litta ei ;-) Det hadde nok gjort seg ja.

Ha en edruelig dag

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

3 kommentarer

  1. Det er tøft, og gutta liker det.. Men fra spøk til alvor. Det er jo i forbindelse med fest og morro. Jeg drikker jo ikke bare for å drikke.. Mandag, for eksempel, drakk jeg ikke.

Kommentarer er stengt.