Lunch på jobben

Sitter inne i det nydelige sommer været og planlegger 300 jobber som skal gjøres i august. For å koble litt av benyttet jeg tiden til å prøve denne nye kaskjer saken. Her at det er en drøss med knapper jeg sikkert ikke kommer til å ta i bruk med det første. Men de er nok bra.
Senere i dag skal jeg på konsert med Elton John, blir en fin måte å ta farvell med den gamle stadion på Eigenes. Har mangen gode fotball minner der ifra….
Neida, langtifra har ikke sett en hel kamp der. Er jeg heldig vil det fortone seg noenlunde likt på den nye også.
På tide å stille seg i mat kø med de andre gribbene

Ha en næringsrik dag

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

8 kommentarer

  1. You can do it! Jeg vurderer å fjerne de fleste knappene. Oppfattet du det som vanskelig å skrive? Føler det er delte meninger om dette.

  2. Jeg tør ikke legge inn hverken linker eller bilder..
    Her blir det ren skrift for alle penga

  3. Nå skulle jeg prøve å legge inn et bilde i inlegget mitt fra tidligere i dag, men jeg fikk beskjed om at «picure lite.JPG og type JPG is not allowed» Bildet er 18 K

  4. Ping: Det står at max størrelse er 24K, og bildet må ha filendingen må være jpg, png eller gif. Jeg tror ikke JPG er det samme som jpg i en datamaskins primitive verden…

  5. Fytti katta. Det er det mest primitive jeg har opplevd. Når man editerer et bilde i Paint, finnes ikke *.jpg som noe alternativ og *.JPG er ikke lov i dette banale datasystemet her…

  6. Selve skrivingen gikk greit. Det er i praksis bare å trykke ned tastene på tastaturet. De knappene øverst ble ikke forsøkt.

  7. Ping: Du har ikke vurdert et annet bildeprogram enn paint, evt bare endre filnavn på den ferdige filen?

Kommentarer er stengt.