Eksamenstider

Det var en meget fin konsert med Elton John på fotballbanen.
Vi snakker om slagere fra første utgivelsen i 1970, la oss heller ikke glemme det gode året 74. Da var Sir Elton i slaget. Jeg gjennkjente to låter før vi trasket fra konserten i et øsende regnvær. Dro nok kjennsel på en tone i et av de andre stykkene som ble spillt også. Gjevnt over var jeg fornøyd med prestasjonene hans til tross for at Elton var forkjølet. Er på skolen å styrer med eksamen, her har de gratis pizza og farris nå om dagen. Det lukter no good å sitte å prøve å konsentre seg når det er tykk eim av gammel pizza i rommet. Farris er heller ingen vinner, men har en artig etikett som sier «Lykke til på eksamen». Noe som virkelig kan trenges. Har for anledningen funnet frem opplæringsheftet for casio lommeregneren min. På tide å heve stigningstallet på lærekurven..

Ha en tall løs helg fra for regnemaskiner

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.