Endelig helg

Dårlig oppdatering på kaskjer-medlemmene for tiden…

Endelig helg etter en noe amputert uke. Mitt første møte med Team Antonsen var igår. Med skyhøye forventninger satte jeg meg ned med DVD-en i Xboxen. Det skal mye til å innfrie slike forventninger, men Team Antonsen klarer det nesten. Med Lillelørdag og Åpen Post i bakhodet er det kanskje litt urealistiske krav som stilles. Kristoffer Schau var muligens en smule forsiktig i episodene jeg har sett så langt. Regner med større sprell fra den kanten i senere episoder.

Nå er det en avslappende helg som står for tur. Lade batterier til en ny hard arbeidsuke. Har tatt ut pappapermisjon neste torsdag, muligens også på fredag. Det har jeg fortjent.
Ryktene vil ha det til at jeg skal en tur til moderlandet neste helg… så får vi se…

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.

3 kommentarer

  1. Ryktene kan bekreftes! Du kommer hjem til helga den 11 juni 2004. Vi gler oss :)

Kommentarer er stengt.