Day of defeat!

Etter en god måned hvor dagene mine stort sett har bestått av cs, og inntak av nødvendig føde. Kan jeg nå med hånden på hjerte bekrefte at mine dager som cs-spiller er over for godt! Jeg kan takke min gode venn, Trashie, for at jeg endelig ble kvitt faenskapen. Mitt nye satsningsområde blir Premier Pro. Pcen får jeg ikke solgt. Det betyr at jeg kan vinke farvell til alle planer om en «funkyfresh» laptop. Planen er å få kloa i et filmkamera for å eksperimentere litt med mine filmkunnskaper. Se om det finnes en liten Speilberg i meg. Ellers kan jeg meddele at jeg har søkt jobb i Elkjøp og MX Sport. Er selvfølgelig evig optimist på at jeg er den rette mann for jobben. Denne gang har jeg nemelig alliert meg med Aetat. En avtale som sier at Aetat dekker 75% av lønnen min de tre første månedene.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.

4 kommentarer

  1. Særlig madsen at du har sluttet å spille.. Minnes at du sa akkurat det samme for litt over ett år siden da du kastet cs-cden.

Kommentarer er stengt.