Folkefest på fisketorget

Etter noen kalde pils og en halvtime i kø skulle det bli godt å lette litt på trykket. Innelukket midt på fisketorget hadde jeg ikke mange muligheter, og stillte meg derfor i snigletreig kø som ledet ned under bakken. Med jevne mellomrom kommer en ut og jeg regner med at det ikke er noe stort anlegg der nede. Det skulle vise seg å være feil. Inne i selve dusj/wc anlegget er det sikkert 20 toaletter, halvparten ledige. Men, ingen slipper inn før de har tatt oppgjøret med o-store-do-parkometer. Med full uniform og veksle-taske stod han og dealet og trikset. «Det blir 5 kr, du har ikke mindre? Neivel. 5 – 10 -30 – 50 – 100 – 300 og 500, versågod! Ta do nr. 3, nei ikke den, neste!» Her har jeg betalt 500 for å gå på konsert, så må jeg stå å vente på at han teller opp vekslepenger til alt mellom en tier og en tusenlapp, provoserende. Når 10.000 mennesker er samlet for å drikke øl og høre musikk, så må det finnes bedre løsninger enn det.

Ellers innfridde konserten alle forventninger, fin variasjon i gamle og nye sanger og et publikum som etterhvert ble meget engasjerte. Vi avsluttet kvelden i det røykfrie lokalet til ovenpå, hvor vi fikk gleden av å se dørvaktene banke et føkk-opp-tryne til blods! Ikke pupp i går heller.

6 kommentarer

  1. Tja når en fortjener det er vel vold helt greit! Noe ber om vold da får de vold!

  2. Vel, han brøt røykeloven og ble fint bedt om å slukke sigaretten. I trass veltet han bordet vårt, sølte ut øl og oppfordret til slosskamp. I tillegg gikk han løs på vaktene som prøvde å roe han ned. Beklager, jeg er ingen tilhenger av vold, men kan ikke nekte for at jeg frydet meg.

  3. Han mannen med veksle tasken er ikke han som ble sparket fra HSD pga et hendig uhell med en sprit flaske ombord i en av feriene deres? Den som tok piruetter?

Kommentarer er stengt.