Helt på nett

Hah, nå sitter jeg i sofaen og syrfer.. Var i byen tidligere i dag og gikk til innkjøp av trådløst nettverk. Fett som fy. Med VPN klienten min, kan jeg faktisk ligge i senga å gjøre den samme jobben som jeg gjør når jeg sitter i Stockholm eller på Skøyen. Moderne teknologi er fantastisk dere. Og hvis jeg vil, kan jeg bare ta med mobiltelefonen opp på den høyeste nyt, og gjøre jobben derfra også. Det kan bli en fin vinter :-)
I dag kommer Zwalibaba for å inta kåken min for en liten stund. Det blir hyggelig, men det er greit at jeg jobber i Stockholm for tiden, for jeg har jo ikke akkurat veldig god plass..

Ha en trådløs dag, eller uten en tråd om dere vil

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.