Sommer og sol

Stikkord idag er soving, sol, sommer, Pålsjø skog, vafler og is. Etter en treg start på dagen tok vi turen til Pålsjø skog hvor vi kjøpte vafler og is. Synes det er koselig med disse pensjonist aktivitetene. Laila disket opp med kylling-souvlaki og tsatsiki til kvelden som vi nøt på den «nye» balkongen vår sammen med «ei kalde danske». Sommer er definitivt min årstid. Kanskje på tide å bytte til sommerdekk på bilen snart også.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.