Hurra for 6. juni!

Idag er en gledens dag her i Sverige: Nasjonaldagen!
Leste nettopp på en svensk nettavis, bare 27% svarer at de skal feire dagen. Hadde det ikke vært for at det er søndag idag, hadde det vært en helt vanlig arbeidsdag, men Riksdagen har vedtatt at f.o.m 2005 skal det være en offisiell fridag. Her ligger vi ikke etter!
Været er som en typisk 17. mai. Ikke dårlig og ikke bra, men regnet ligger i lufta. Sov til kl 10:30 uten å høre en eneste salutt. Heiser man det svenske flagget her, blir man stemplet som nazist. Svenskenes nye landsmenn har tatt fullstendig kontroll. Snart er det påbudt att alle skoleelever går i burka, og feirer Ramahdan!

Gratulerer med dagen!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.